Activities

Thirrje për Aplikim për masën afatshkurtër të trajnimit për “METALPUNUES”

Trajnimi ofrohet nga Agjencia e Punësimit e Republikës së Kosovës e cila është mbështetur nga Qeveria Gjermane, përmes GIZ Kosova, në kuadër të projektit Rinia, Punësimi dhe Aftësimi dhe Arsimi Profesional.

Afati për Aplikim: 30 Korrik

Për më shumë informata klikoni linkun më poshtë:

https://bit.ly/2KRYtfh

For a better experience on our website, please update your browser.