Activities

Aplikacioni për ‘Opportunity Scouting’

Panairi i Punës Prizren

Me 31 tetor në Qendrën Sportive “Sezai Surroi” në Prizren u mbajt Panairi i Punës, i cili u organizua nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Komuna e Prizrenit dhe projekti “Rinia, Punësimi dhe Aftësimi Profesional” – GIZ.

Panairi ka filluar me fjalët hyrëse nga:

Gjatë fjalëve hyrëse u theksua rëndësia e panaireve të punës dhe aftësimit profesional ne lehtësimin e qasjes ne tregun e punës për te rinjtë.

Në panair kanë marr pjesë rreth 48 kompani dhe organizata nga regjioni i Prizrenit të cilat përfaqësojnë sektor të ndryshëm. Punëkërkuesit në panair kanë pasur mundësin të informohen dhe të aplikojnë në mbi 700 vende të lira të punës të ofruara nga organizatat dhe kompanitë.

Panairi i punës ka ngjallur interesim të madh tek qytetarët e Prizrenit, veçanërisht tek të rinjtë. Panairin e vizituan rreth 1000 vizitorë.

For a better experience on our website, please update your browser.